3000 devirli enerji tasarruflu redüktörlü motorlar

Enerji verimliliği alanının her zaman en önde giden oyuncusu

LEROY-SOMER, 3000 devirde aşağıda performansları ve güvenilirlikleri yazılı olan ORTOBLOC ve MANUBLOC helisel dişli redüktörlü motorları ile enerji tasarruflu tahrik çözümlerine bir yenisini ekledi:

3000 devirli enerji tasarruflu redüktörlü motorlar
 Ortobloc 3000, helisel konik dişli redüktörlü motorlar,
2 ilave modeliyle:

– Ot 3633: 4600 Nm kapasiteli, şanzıman oranı 5 ile 157 arasında değişir
– Ot 3733: 8000 Nm kapasiteli, şanzıman oranı 5.17 ile 152 arasında değişir.
 Manubloc 3000, paralel çıkışlı dişli motorlar,
2 ilave modeliyle:

– Mub 3632 ve 3633: 5000 Nm kapasiteli, şanzıman oranı 3.25 ile 252 arasında değişir.

– Mub 3732 ve 3733: 8000 Nm kapasiteli, şanzıman oranı 3.08 ile 244 arasında değişir.

Daha Fazla Enerji Tasarrufu!

Hem ekonomik hem de çevre açısından enerji tasarrufu hemen herkesin kafasını yormaya başladığı günden beri LEROY-SOMER bu yeni şanzımanlarının tasarımlarını en iyi haline getirdi. Bu haliyle %95’e varan en yüksek seviyede mekanik verimliliği ve elektrik tüketiminde dikkat çekici bir düşüşü size garanti ediyor.

İçi boş bir mil ile donatılmış bütün bu modeller, tahrik milinin hemen yan tarafına monte edilebiliyorlar. Böylece motor dişlileri, kasnakları, zincirleri veya kayışları gibi ara iletim araçlarını ortadan kaldırmak suretiyle işletim mekanizmasının verimliliğini %15 ila %20 seviyelerinde artırıyor.
Ayrıca, LSES serisi yüksek verimli Eff1 motorları ve hatta çok yeni çıkmış olan LSRPM serisi DYNEO® sabit mıknatıslı senkron motorlar gibi yüksek enerji tasarruflu motorların tahriklerine dahi monte edilebilir ve bu sayede gelecekte motor ile ilgili uygulamalarınızın enerji faturaları azaltılabilir.

Daha Fazla Tork İletilir!

3000 devirdeki daha önceki dişli motorlarda olduğu gibi bu yeni seriler de satın alındıklarından itibaren çok daha fazla tasarruf sağlamak suretiyle boyutlarına göre %30’a kadar daha fazla tork ileterek mükemmel performans ortaya koyarlar.

Entegre Dayanak!

Taşıma ve konveyör uygulamaları için yepyeni bir özellik olan dayanak, standart motorlara entegre edilerek çok az yer kaplaması, güvenilirliği ve kullanım kolaylığı ile mekanik frene göre kullanışlı bir alternatif oluşturmaktadır.
Bu kompakt düşük maliyetli çözüm, kullanıcıya minimum maliyette pozisyon kontrol fonksiyonu sağlar.

Dolayısıyla, LEROY-SOMER size en ağır şartlarda kullanım gerektiren uygulamalarda enerji tasarruf sağlayan dikkat çekici çok sayıda tahrik çözümleri sunuyor: Maden ocakları, şeker fabrikaları, yiyecek ve içecek endüstrileri, kimya ve tıp endüstrileri gibi çeşitli sanayi kollarındaki elleçleme (konveyörler, gezer köprü vinçler vs.), kaldırma (vinçler, kovalı veya kepçeli elevatörler, yük vinçleri vs.), karıştırma uygulamaları.

Bu haberi PDF olarakn okumak için tıklayın>>LeroySomer300DevirliTasarrufluReduktorluMotorlar

 

 


e-bülten'e üye olun
E-Posta:

Redüktör Dergisi Reklamlar

URL: https://www.reduktordergisi.com/?p=3651

Yazan - Şub 11 2013. Kategori Haberler, Motor, Redüktör. Bu yazıya yapılan yorumları takip edebilirsiniz RSS 2.0. Bu yazıya yorum yapabilir ve geri izlemede bulunabilirsiniz

Yorum yaz

Foto Galeri

Giriş | Designed by Gabfire themes YukarıYukarı